Logo transparant

Diensten

Prachtige, volle wenkbrauwen complimenteren de gezichtsvorm en accentueren de ogen, maar helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Uiteraard zijn potloden en poeders geschikt voor het tijdelijk verbeteren van de schaarse groei en van slecht gevormde of asymmetrische wenkbrauwen, maar indien u opzoek bent naar een langduriger resultaat, dan is de hairstroke of schaduwtechniek een ideale uitkomst. Een oplossing die zelfs van dichtbij geheel natuurlijk oogt en logischerwijs ook veel tijd in de ochtend bespaart. 

Permanente make-up wenkbrauwen

Hairstroke techniek

Dit is een techniek om nieuwe haartjes tussen de echte haartjes van de wenkbrauw te tekenen. Dit geeft een natuurlijke effect zodat het net als een echte wenkbrauw er uit gaat zien. Hier wordt goed gelet op de kleuren en de vorm van het gezicht. Zelfs als de wenkbrauwen helemaal weg zijn, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

 

Schaduwtechniek

Met schaduwtechniek krijg je een vollere, zachte en poederig effect op de wenkbrauw. Dit is een techniek wat goed is voor mensen op oudere leeftijd, maar zeker ook voor jongere mensen.

Combinatie hairstroke / schaduwtechniek

Bij deze techniek wordt een combinatie gebruikt van zowel hairstroke en schaduwtechnieken.

Ombre techniek

Ombre techniek is een nieuwere methode van schaduwtechniek, het verschil is dat de wenkbrauw licht begint en steeds donkerder wordt naar het puntje van de wenkbrauw.

Permanente make-up correctie wenkbrauwen

Kleurcorrectie oude pmu

De behandeling bij kleurcorrectie is een andere oplossing om de kleur van de oude tattoo te veranderen. We kiezen deze behandeling als er weinig pigmenten van de oude tattoo nog onder uw huid zit, de oude pigment onder uw huid kan licht rood, licht paars of licht grijs zijn (lichte pigment).

Met de correctie zullen we de kleur naar de wens van de klant corrigeren.

Permanente make-up ogen

Infralash

Bij infralash wordt een dun lijntje tussen de wimpers getekend, hiermee geeft infralash nog steeds een natuurlijk effect en vult de mascara op.

Permanente make-up lippen

Lipliner

Een lipliner voorziet de mond van duidelijke contouren, met een natuurlijk ogend resultaat.

 

Lipliner met schaduw

Dit is een ingeschaduwde lipliner waarbij eerst de liplijn wordt aangebracht en vervolgens met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn wordt ingekleurd. Grote oneffenheden kunnen hierdoor ook gecorrigeerd worden. Het zachte verloop van de lijn maakt deze methode subtiel en natuurlijk.

 

Full-lips

Deze methode is ideaal voor lippen met te weinig kleur en omvat het volledig inkleuren van de lippen.

Wimpers

Wimperlifting

Wimperlifting of lashlifting is een behandeling dat gebruik maakt van uw eigen wimpers. De behandeling bij wimperlifting geeft de wimpers een natuurlijke lift. Dit is de nieuwste techniek in de beauty branche. Deze behandeling blijft 6 tot 10 weken zichtbaar. Dit past bij alle soorten wimpers, kort of lang.

  • Niet schadelijk voor uw eigen wimpers.

  • Bestendig tegen douchen, zweten, zwemmen, tranen, sauna, water en slapen.

  • Uw ogen lijken groter.

  • U mag gewoon make-up, mascara of andere oog make-up gebruiken of verwijderen.

Voor wie is wimperlifting niet geschikt?

  • Voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

  • Als u extreem fijne wimpers of extreem korte wimpers hebt.

  • In het verleden last hebt gehad van haaruitval.

  • Als u een infectie hebt van de talgklieren in uw ogen.

  • Lijdt aan conjunctivitis of trichotillomanie.

 

Wimperlifting met verven

Door het verven met een zwarte kleur wordt de wimper ook meer zichtbaar.

Brow lift

Brow lift is de nieuwste techniek in het wereldje van schoonheidsverzorging, hierbij krijgen de wenkbrauwen een 'gekamd' effect en we gebruiken van uw eigen wenkbrauwen, dit blijft 6 tot 8 weken zichtbaar.

 

Epileren met touw/draad

Deze methode komt uit de Oosterse landen, epileren met touw zorgt er voor dat de haartjes minder snel terug komen en ook minder worden. Hier wordt geen wax of hars gebruikt en geeft ook een masserende gevoel. Epileren is mogelijk voor het hele gezicht en is geschikt voor alle soorten typen haren of huid.

​​

Wimpers verven

Wenkbrauwen verven