Razi Beauty 

Permanente make up Almere

 
Logo transparant
Lippen

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen voor lippen.

Wenkbrauwen

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen voor wenkbrauwen.

Ogen

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen voor ogen.

Brow lift & epileren
 

Klik hier voor meer informatie over de behandelingen voor epileren, wimperlifting of verven.

 

Prijzen

Wenkbrauwen

- Hairstroke techniek                     € 300,00    € 150,00

- Schaduwtechniek                         € 300,00    € 150,00

- Combinatie hairstroke/               € 300,00    € 150,00 

    schaduwtechniek

- Ombretechniek                            € 300,00     € 150,00 

Ogen

- Infralash (boven)                           € 190,00      € 120,00

Lippen

- Lipliner                                           € 200,00      € 130,00         

- Lipliner met schaduw                   € 350,00       € 155,00

- Full-lips                                          € 450,00       € 175,00  

- Schoonheidsvlekje                          € 60,00

 

​* LET OP:  de bovenstaande  prijzen gelden voor de eerste behandeling. Voor de nabehandeling betaalt u alleen de materiaalkosten (voor wenkbrauwen wordt het € 55,-, voor full-lips € 115,- en voor infralash € 40,-). De nabehandeling moet binnen 3 maanden plaats vinden. De tijdelijke kortingsactie is geldig tot en met 31 december 2021.

Correcties oude PMU                            Prijs in overleg

Extra nabehandelingen

Alle nabehandelingen dienen binnen 3 maanden plaats te vinden

Extra eerste nabehandeling (3e)          € 75,00

Extra tweede nabehandeling (4e)        € 50,00

Opfrissen*

Wenkbrauwen (binnen 1 jaar)                € 132,50

Wenkbrauwen (binnen 1,5 jaar)             € 172,25

Infralash (binnen 1,5 jaar)                       € 120,00

Lipliner (binnen 1 jaar)                             € 100,00

Lipliner (binnen 1,5 jaar)                         € 130,00

Lipliner met schaduw (binnen 1 jaar)    € 175,00

Lipliner met schaduw (binnen 1,5 jaar) € 227,50

Full-lips (binnen 1 jaar)                           € 200,00

Full-lips (binnen 1,5 jaar)                        € 260,00

*De prijzen voor opfrissen gelden voor 1,5 jaar. Na 1,5 jaar moet u het volledige bedrag weer betalen. Alle nabehandelingen kosten € 50,- dit zijn alleen de materiaalkosten.

Wimpers                                         

- Wimperlifting met verven               € 50,00       

- Wimperlifting zonder verven          € 45,00            

- Wimpers verven                                  € 8,00

- Wenkbrauwen verven                        € 8,00

​​

Brow lift / Epileren met draad

- Brow lift                                               € 40,00

- Brow lift met verven                           € 45,00

- Brow lift met verven en epileren      € 50,00

- Wenkbrauwen epileren                         € 12,00

- Wenkbrauwen epileren met verven   € 17,00

- Gehele gezicht epileren                      € 15,00

- Bovenlip epileren                                   € 7,00

- Kin epileren                                             € 6,00

- Bovenlip + kin epileren                          € 10,00

ACTIE*

 

Informatie

UPDATE COVID-19: momenteel worden er door de overheid en RIVM een aantal richtlijnen toegepast in verband met schoonheidssalons zodat klanten geen risico lopen op het virus. Uiteraard houden wij daar strikt rekening mee en hierdoor zijn een aantal zaken tijdelijk veranderd. 

Bij binnenkomst zullen wij ten alle tijden een mondkapje dragen. De klant wordt vriendelijk gevraagd om haar handen te wassen. Voor iedere behandeling zal de werkruimte compleet schoon gemaakt worden en werken wij uiteraard alleen met gesteriliseerde materiaal.

Mocht u al last hebben van verkoudheidsklachten (loopneus, niezen, keelpijn, licht hoesten, smaak- en reukverlies of verhoging) dan vragen wij u vriendelijk om later een afspraak in te plannen. Ook als iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheidsklachten met koorts.

Uw gezondheid en hygiëne blijft voor ons altijd op de eerste plek staan en wij vinden het daarom belangrijk de richtlijnen te volgen.

Razi Beauty in Almere biedt verschillende technieken aan voor permanente make up behandelingen en het verzorgen van uw gezicht om uw gezicht een meer prachtigere uitstraling te geven. Uw hygiëne en verzorging staat voor Razi Beauty op de eerste plaats en daarom zal u ook met onze uiterste aandacht en respect behandeld worden. Ook vanuit Amsterdam en omstreken komen er regelmatig klanten bij ons langs in de salon.

Permanente make up is de laatste jaren enorm populair geworden, voor ons is het dan ook belangrijk om altijd de nieuwste permanente make up technieken en materialen te gebruiken voor een perfect en lang resultaat.

Of u nu dunne wenkbrauwen of lippen heeft, een lichte of donkere pigmentkleur van uw huid, bij Razi Beauty kunt u voor al uw wensen terecht om uw wenkbrauwen, lippen of ogen een vollere, stralende uitstraling te geven! Ook voor het corrigeren van uw oude permanente make up tatoo kunt u bij ons een afspraak maken. Alle permanente make up behandelingen zijn inclusief een gratis nabehandeling.

 

Met uw prachtige nieuwe look zal u zeker het stralende middelpunt zijn zodra u op straat wandelt of een kamer binnen loopt.

Wilt u ook graag uw gezicht laten epileren, wenkbrauwen of wimpers laten verven, wimperlifting of gewoon vollere wimpers? Bij Razi Beauty in Almere kunt u via onze website, de telefoon of een SMS/WhatsApp bericht snel en gemakkelijk een afspraak maken (het telefoonnummer vindt u onderaan de website). De prijzen en de duur van een behandeling kunt u ook bij de afspraken terug vinden. Mocht u toch graag op een andere dag willen langs komen, stuur ons dan gerust een bericht om de dag te overleggen.

Razi Beauty heeft ruime ervaring in de verschillende technieken van permanente make up.

 

Onze doel is om klanten tevreden met een prachtige uitstraling naar buiten te laten lopen, hier is ook uw gezondheid voor ons natuurlijk heel belangrijk. Daarom geeft Razi Beauty uw gezondheid en hygiëne ook onze hoogste prioriteit. Met permanente make up kunt u dagelijks veel tijd besparen om uw eigen make up te verzorgen, daarom is Razi Beauty gepassioneerd om uw gezicht te verzorgen van mooie volle wenkbrauwen, ogen of lippen.

 

Een afspraak maken is mogelijk tot uiterlijk 48 uur van te voren. Een afspraak annuleren dient minimaal 48 uur van tevoren te geschieden, anders wordt er 30% van het tarief van de behandeling in rekening gebracht wegens gereserveerde tijd- en onkosten, uitsluitend de calamiteiten.

Heeft u nog eventueel vragen over permanente make-up of wilt u gewoon graag meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor permanente make up? Razi Beauty is bereikbaar via e-mail, telefonisch of een WhatsApp bericht of sms.

Komt u vanuit de omgeving Amsterdam of wellicht vanuit een andere plaats? Dat is geen probleem! Bij Razi Beauty kunt u altijd gratis parkeren en onze salon zit op loopafstand van het station Almere Centrum.

 

Biografie

‘Wenkbrauwen spreken meer dan woorden’. De wenkbrauwen van een mens bepalen veel in het gezicht.

Met die gedachte ben ik gepassioneerd om mijn klanten te verzorgen van mooie wenkbrauwen. Daarom heb ik de technieken van permanente make-up geleerd en mijn doel is klanten mijn uiterste aandacht, verzorging en respect te geven, zodat ze na de behandeling tevreden naar buiten lopen. Het resultaat na de behandeling is niet alleen het belangrijkste voor mij, ook de hygiëne en verzorging van de klant staat voor mij op de eerste plaats.

In de wereld van permanente make-up zijn er constant ontwikkelingen en ik vind het belangrijk om deze nieuwste technieken altijd te weten.

Permanente make up bestaat al heel lang, maar heeft de laatste jaren haar populariteit te danken aan de toenemende veiligheid- en kwaliteitsniveau van apparatuur en pigmenten. Razi Beauty is gediplomeerd door Ecuri en officieel GGD goedgekeurd.

Razi biografie
 

Contact

Razi Beauty

A. Vondelingstraat 2

1314 NB Almere

E-mail: info@razi-pmu.nl

Telefoon: 0648628058

KVK: 70734437

BTW: NL287748911B01